Tanfolyamaink
folyamatosan indulnak!

Legfrissebb híreink

Az aktuális tanfolyam időpontok, és minden fontos hírünk itt könnyedén elérhető!

Szabadság

2018. Július 16.

Kedves Tanulók, Érdeklődők!

2018. július 17-től 2018. július 20-ig szabadságon vagyunk. Szabadságunk alatt az ügyfélfogadási idő szünetel! Az alábbi telefonszámokon továbbra is elérhetőek vagyunk!

06 70 771 6688
06 70 349 3035

Nyitás: 2018. július 23.

Üdvözlettel,

SA-GO Autósiskola

KRESZ tanfolyam támogatás

2018. Július 06.

2018. július 1-től 25 000 Ft támogatást nyújt az állam a B kategóriás jogosítvány megszerzéséhez szükséges KRESZ tanfolyam és vizsga árából. A támogatást bárki igénybe veheti, aki nem töltötte be a 20. életévét. A vonatkozó jogszabály az 55/2018. (III. 23.) Korm. rendelet, a közlekedési alapismeretek tanfolyam és vizsga díjához nyújtott támogatásról.

A támogatás csak és kizárólag "B" kategóriás jogosítványhoz szükséges KRESZ-tanfolyamra, illetve vizsgára igényelhető, illetve csak az igényelheti, aki az elméleti vizsgát 2018. július 1-je után tette le.

A támogatással kapcsolatban összegyűjtöttünk néhány gyakori kérdést:

Ki jogosult a KRESZ vizsga és a KRESZ tanfolyam költségeinek megtérítésére?

A támogatást az a magyar állampolgár veheti igénybe, aki a sikeres közlekedési alapismeretek vizsga napján a 20. életévét még nem töltötte be.

Meddig lehet igényelni a vizsgadíjat?

Az igénylést a KRESZ-vizsgát követő egy éven belül lehet benyújtani a Magyar Államkincstárhoz. Az eljárás 30 napot vesz igénybe.

Mekkora a visszaigényelhető összeg?

A közlekedési alapismeretek tanfolyam díjának és a sikeres közlekedési alapismeretek vizsga szolgáltatási díjának összege, ami legfeljebb 25 000 forint.
A visszatérítés akkor is igényelhető, ha a fiatal a KRESZ vizsga után nem közvetlenül vesz részt a gyakorlati oktatáson.

Hol igényelhető a visszatérítés?

A támogatás megállapítására irányuló eljárás írásbeli kérelemre indul. A kérelmet a Magyar Államkincstár Nyugdíjfolyósító Igazgatóságnál elektronikus űrlapon vagy formanyomtatványon kell benyújtani.

Hogyan lehet igényelni?

A támogatás iránti kérelmet a Magyar Államkincstár Nyugdíjfolyósító Igazgatóságnál kell előterjeszteni az e célra rendszeresített formanyomtatványon vagy elektronikus űrlapon. (Postacím: Budapest, 1820).

Amennyiben a vizsgát tett személy
• a 18. életévét betöltötte, a kérelmet saját maga,
• ha 18. év alatti, vagy az ügy tárgyára tekintettel cselekvőképesnek nem minősül (gondnokság alatt áll), a kérelmet a törvényes képviseletét ellátó személy (szülő, gyám, gondnok) nyújthatja be.

Milyen iratokat kell csatolni a kérelemhez?

A képzőszerv (iskola) által kiállított igazolást, mely hitelt érdemlően igazolja a közlekedési alapismeretek tanfolyam díjának és a sikeres közlekedési alapismeretek vizsga igazgatási szolgáltatási díjának megfizetését és a megfizetett díj összegét.

A támogatás folyósítása:

A támogatás iránti kérelmek határozattal kerülnek elbírálásra. A jogosultság megállapítása esetén a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság a határozat kiadását követő 13 napon belül intézkedik a támogatásnak az ügyfél kérelmében megjelölt belföldi pénzforgalmi szolgáltatónál vezetett fizetési számlára utalásáról.
A vonatkozó kormányrendelet alapján a támogatás sem postai úton, sem külföldi bankszámlára nem utalható.

Szerezz jogosítványt iskolánkban!

2018. Január 17.

Tekintsd át hamarosan induló tanfolyamainkat és válaszd ki a Neked megfelelőt. Ne halaszd tovább, gyere és jelentkezz! :)

Légy Te is tanulónk és szerezz jogosítványt minél hamarabb!

Legközelebbi tanfolyam:

2018. február 12.

Ne maradj le! Jelentkezz!

Következő Tanfolyam!

2016. Július 25.

Tanfolyamaink indulnak augusztus 4-én 11-én és 18-án. Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Jelentkezz, mert SA-GO, ahol vezetni jó! :)

Következő tanfolyam!

2016. Június 27.

Következő tanfolyamunk július 7-én és július 14-én indul. Szeretettel várjuk leendő tanulóinkat. Gyere tanulj nálunk, mert SA-GO, ahol vezetni jó!

Következő tanfolyam időpontok!

2016. Április 02.

Következő tanfolyamunk január 21. és február 16-án indul. Jelentkezni lehet a 70/771 6688 -as telefonszámon, illetve online a honlapon! Gyere és szerezz jogsit nálunk, mert SA-GO, ahol vezetni jó! :)

Következő tanfolyam!

2016. Április 02.

Következő tanfolyamunk április 26-án és május 5-én indul "B" kategóriából. Gyere, mert SA-GO, ahol vezetni jó! :)

Új tanfolyam időpont!

2015. Október 08.

A következő elméleti tanfolyam október 26-án indul!
Jelentkezni lehet a 70/771 6688 -as telefonszámon, illetve online a honlapon!
Gyere és szerezz jogsit nálunk, mert SA-GO, ahol vezetni jó! :)

Következő tanfolyam!

2015. Szeptember 06.

Következő tanfolyamunk szeptember 21-én indul. Gyere, szerezz jogsit nálunk, mert SA-GO ahol vezetni jó!